Dieet en voeding
Dieet en voeding

Dieet en voeding

Dieet en voeding   Dieet een voeding: Wenst u enkele kilo's minder of bent u genoodzaakt over te stappen naar suikerarme en/of glutenvrij dieet? Bij ons u kunt u terecht voor gespecialiseerd advies.dieetproducten: suikervrij, lactosevrij, energierijke dranken,...
Baby
Baby

Baby

Baby babyvoeding en babyverzorging: Op uw vraag zorgen wij dat de voeding van uw baby standaard in voorraad is. Hebt u vragen over een eventuele overschakeling naar een andere voeding, dan helpen wij u die keuze te maken.
Dieren
Dieren

Dieren

Dieren veterinaire producten of dierengeneeskunde, voorschriftplichtig en vrij van voorschrift.
Geschenken
Geschenken

Geschenken

Geschenken Bent u op zoek naar een gepast geschenk voor een geboorte, verjaardag, eerste communie, moederdag, vaderdag, huwelijk of andere speciale gelegenheid en wilt u eens origineel uit de hoek komen? Schenk dan een cadeaubon van onze apotheek. Tevens bieden we u ook cadeaumanden en cadeauverpakkingen aan voor speciale gelegenheden.  
Medicatie
Medicatie

Medicatie

Medicatie klassieke geneesmiddelenhuisbereidingengeneeskundig advies betreffende uw medicatie rekening houdend met uw medicatiehistoriekopstellen van medicatieschema’sthuisgezondheidszorg.  
Natuurproducten
Natuurproducten

Natuurproducten

Natuurproducten allopathie of de klassieke geneeskundefytotherapie of de plantengeneeskundehomeopathie, een alternatieve geneeswijze gebaseerd op een gelijksoortigheidsbeginsel dat inhoudt dat een homeopatisch geneesmiddel geschikt is voor de behandeling van een ziekte als het middel bij een gezond persoon dezelfde ziekteverschijnselen opwekt als die waaraan de zieke lijdt.
Welzijn
Welzijn

Welzijn

Welzijn voedingssupplementen: Men vindt ze overal, maar ze zijn niet allemaal evenwaardig. Is er voldoende actief bestanddeel aanwezig, in de juiste vorm en is dit gestandaardiseerd? Allemaal vragen waarop wij u het antwoord bieden.dieetproducten: suikervrij, lactosevrij, energierijke dranken,...
Cosmetica
Cosmetica

Cosmetica

Cosmetica cosmetica en dermocosmetica: Louis Widmer, Vichy, La Roche Posay, Avène, Caudalie, Eucerin, Bioderma, Bodysol. Een goed advies staat garant voor de juiste aankoop van uw product. Elk huidtype vereist een specifieke verzorging . Met behulp van staaltjes en testers zoeken we samen naar het meest geschikte product, aangepast aan elk budge Ons ruim aanbod aan OTC-artikelen, cosmetica, lichaamsverzorging, haarverzorging, babyverzorging,... zorgt voor een ruime keuze aan cadeautips en biedt voor elke gelegenheid of leeftijd een gepast geschenk. U kan zelf het bedrag kiezen
Ehbo
Ehbo

Ehbo

Ehbo verband- en medicatiekoffers voor verenigingen en sportclubs: Op uw vraag kijken wij de koffer na op volledigheid en vervaldatum en vullen aan zo nodig.advies- en informatiefoldersbandagisterie: verbandzorg, pedicure en manicure,incontinentiemateriaal, stomamateriaal, , steun- en compressiekousen. We maken een afspraak voor de maatname van uw kousen bij ons in de apotheek, en aan de hand van stalenkaarten kiest u de kleur, het merk, de textuur en model van uw kous. We begeleiden u daarbij en leren u ook uw kousen aan te doen.

Ehbo

5ehbo

verband- en medicatiekoffers voor verenigingen en sportclubs: Op uw vraag kijken wij de koffer na op volledigheid en vervaldatum en vullen aan zo nodig.
advies- en informatiefolders
bandagisterie: verbandzorg, pedicure en manicure,incontinentiemateriaal, stomamateriaal, , steun- en compressiekousen. We maken een afspraak voor de maatname van uw kousen bij ons in de apotheek, en aan de hand van stalenkaarten kiest u de kleur, het merk, de textuur en model van uw kous. We begeleiden u daarbij en leren u ook uw kousen aan te doen.